31august
- by admin

MOTIVE SĂ PARTICIPI

Evenimentul Zilele Clientului Materom este mai mult decât o expoziție auto. Iată câteva motive pentru care trebuie să participi.

Noutăți din domeniul auto

Cei mai importanți producători din domeniul automotive vor fi prezenți la eveniment. Ai ocazia să interacționezi direct cu specialiștii și să afli noutățile și trendurile din industrie. De asemenea, vor susține training-uri și workshop-uri tehnice foarte utile despre produsele cu care lucrezi sau le comercializezi.

Promoții

La Zilele Clientului Materom ai și promoții atractive. Discount-uri și termene de plată favorabile la toate comenzile confirmate în cele două zile de eveniment. Abia așteptăm să aflați ce v-am pregătit la cea de a 6-a ediție a evenimentului nostru!

Divertisment și voie bună

Vei avea parte de concursuri, tombole, seminarii cu noutăți din domeniul auto, și multe alte surprize.

Întâlnește familia MATEROM

… pentru că vei experimenta pe parcursul a două zile de eveniment ce înseamnă Familia Materom. Te vei întâlni cu membrii echipei de vânzări, cu cei pe care îi auzi doar la telefon, cu agenții serviciu clienți și cu mulți dintre cei 800 de membri. Ne dorim să participi, pentru că ne face plăcere să ne cunoaștem și să ne onorăm clienții. Vom celebra împreună buna colaborare din cei 22 de ani de activitate.