31august
- by admin

MOTIVE SĂ PARTICIPI

Evenimentul Zilele Clientului Materom este mai mult decât o expoziție auto. Iată câteva motive pentru care trebuie să participi.

Noutăți din domeniul auto

Cei mai importanți producători din domeniul automotive vor fi prezenți la eveniment. Ai ocazia să interacționezi direct cu specialiștii și să aflii noutățile și trendurile din industrie. De asemenea, vor susține training-uri și workshop-uri tehnice foarte utile despre produsele cu care lucrezi sau le comercializezi.

Promoții

La Zilele Clientului Materom ai și promoții atractive. Discount-uri și termene de plată favorabile la toate comenzile confirmate în cele două zile de eveniment. Abea așteptăm să aflați ce v-am pregătit la cea de a 5-a ediție a evenimentului nostru!

Divertisment și voie bună

Vei avea parte de  concursuri, tombole, seminarii cu noutăți din domeniul auto, drive test, activități pentru femei și copii și multe alte surprize. Suntem bucuroși să participați la turul companiei noastre și mai ales să vizitați noul Centru Logistic Materom; noul nostru depozit cu o suprafața de peste 10.000 mp dotat cu tehnologie modernă.

Întâlnește familia MATEROM

… pentru că vei experimenta pe parcursul a două zile de eveniment ce înseamnă Familia Materom. Te vei întâlni cu membrii echipei de vânzări, cu cei pe care îi auzi doar la telefon, cu agenții serviciu clienți și cu mulți dintre cei peste 450 de membri. Ne dorim să participi, pentru că ne face plăcere să ne cunoaștem și să ne onorăm clienții. Vom celebra împreună buna colaborare din cei 21 de ani de activitate.