ce trebuie să știi despre noi

Despre noi

Expoziția de piese și accesorii auto, Zilele Clientului Materom, este evenimentul anual când aducem la Tîrgu Mureș cei mai importanți producători din industria automotive, alături de clienții și partenerii noștri.

 

Aniversăm cea de-a șasea ediție a evenimentului Zilele Clientului Materom. O ediție aniversară care merită să fie sărbătorită împreună cu voi.

 

SCOPUL NOSTRU
Ne dorim să oferim clienților și partenerilor Materom 2 zile de experiențe unice, în care să viziteze și să interacționeze cu toți jucătorii importanți ai pieței auto. Zilele Clientului Materom 2018 e un eveniment special conceput pentru tine, clientul nostru.
read more
DE CE SĂ PARTICIPI?
...pentru că vei experimenta pe parcursul a 2 zile  ce înseamnă Familia Materom, cu cei peste 450 de membri ai săi. Ne dorim să participi, pentru că ne face plăcere să ne onorăm clienții și să celebrăm buna colaborare din cei 20 de ani de activitate.
read more
BENEFICIILE TALE
Vei avea parte de două zile de neuitat alături de cei mai cunoscuți producători de piese și accesorii auto, într-o atmosferă de sărbătoare. Vom celebra 20 de ani de relații de calitate și afaceri de succes cu cele mai tari oferte promoționale Materom.
read more
ce spun alții despre noi

TESTIMONIALE

Evenimentele Zilele Clientului Materom au fost foarte apreciate de către clienții noștri, dar și de parteneri. Iată câteva feedback-uri primite chiar după ultimul nostru eveniment.

O echipă serioasă, cu oameni bine pregătiți profesional, pentru care clientul este prioritatea nr.1. Bravo pentru toată pregătirea... ați fost minunați. Felicitări și succes pe mai departe!
Iulian Tudorică
BIANCA BUSINESS SRL
Am fost la Zilele Clientului MATEROM. Am găsit o aura nobilă, multă stimă și respect deosebit. Nu știu dacă prevăd corect, dar cred că, cu perseverența pașilor mărunți, o să avem un contact mult mai apropiat și real.
OVIDIU NANU
CALYPSO SRL
Dacă atunci când am început relația noastră comercială, am fost convins de puterea acestei companii, astăzi, după primul eveniment Materom, sunt 101% convins de decizia pe care am luat-o. Am avut parte de unul din cele mai bune târguri.
NICOLAE BOROGHINA
Director Regional Vânzări FEBI