ce trebuie să știi despre noi

Despre noi

Expoziția de piese și accesorii auto, Zilele Clientului Materom, este evenimentul anual când aducem împreună cei mai importanți producători din industria automotive, alături de clienții și partenerii noștri.

 

Anul acesta avem parte de o ediție specială, organizată online, dar fiți pe fază, am pregătit lucruri interesante pentru voi. Înscrie-te și intră în platforma de eveniment unde poți explora standurile și poți participa la cursuri și prezentări cu teme de interes.

SCOPUL NOSTRU
Ne dorim să oferim clienților și partenerilor Materom 2 zile de experiențe unice, în care să viziteze și să interacționeze online cu toți jucătorii importanți ai pieței auto. Zilele Clientului Materom 2021 e un eveniment online special conceput pentru tine, clientul nostru.
read more
MOTIVE SĂ PARTICIPI
Evenimentul Zilele Clientului Materom este mai mult decât o expoziție auto. Iată câteva motive pentru care trebuie să participi. Ne face plăcere să ne cunoaștem și să ne onorăm clienții. Vom celebra împreună buna colaborare din cei 22 de ani de activitate.
read more
EDIȚIE ONLINE
Lumea noastră pare a fi diferită, însă alegem să ne adaptăm și să creăm noi experiențe pozitive pentru partenerii și clienții noștri. Prin urmare, continuăm să organizăm evenimentul nostru, Zilele Clientului Materom, ediția a 6-a, dar pentru prima dată online.
read more
what do others think of us

TESTIMONIALS

Materom Customer Days have been quite appreciated by our customers, as well as our partners. Here is some feedback received right after our latest event.

O echipă serioasă, cu oameni bine pregătiți profesional, pentru care clientul este prioritatea numărul 1. Excelentă organizare... ați fost grozavi. Felicitări și mult noroc pe viitor!
Iulian Tudorică
BIANCA BUSINESS SRL
Am fost la Zilele Clientului MATEROM. Am găsit o aura nobilă, multă stimă și respect deosebit. Nu știu dacă prevăd corect, dar cred că, cu perseverența pașilor mărunți, o să avem un contact mult mai apropiat și real.
OVIDIU NANU
CALYPSO SRL
Dacă atunci când am început relația noastră comercială, am fost convins de puterea acestei companii, astăzi, după primul eveniment Materom, sunt 101% convins de decizia pe care am luat-o. Am avut parte de unul din cele mai bune târguri.
NICOLAE BOROGHINA
Director Regional Vânzări FEBI