ce trebuie să știi despre noi

Despre noi

Zilele Clientului Materom 2018 – expoziție anuală de piese și accesorii auto, a ajuns la cea de-a 4-a ediție.
Tema evenimentului din acest an va fi una deosebită, deoarece este o ediție aniversară. Sărbătorim 20 de ani de activitate! Scopul nostru este să vă surprindem cu experiențe și oportunități memorabile.

 

SCOPUL NOSTRU
Ne dorim să oferim clienților și partenerilor Materom 2 zile de experiențe unice, în care să viziteze și să interacționeze cu toți jucătorii importanți ai pieței auto. Zilele Clientului Materom 2018 e un eveniment special conceput pentru tine, clientul nostru.
read more
DE CE SĂ PARTICIPI?
...pentru că vei experimenta pe parcursul a 2 zile  ce înseamnă Familia Materom, cu cei peste 450 de membri ai săi. Ne dorim să participi, pentru că ne face plăcere să ne onorăm clienții și să celebrăm buna colaborare din cei 20 de ani de activitate.
read more
BENEFICIILE TALE
Vei avea parte de două zile de neuitat alături de cei mai cunoscuți producători de piese și accesorii auto, într-o atmosferă de sărbătoare. Vom celebra 20 de ani de relații de calitate și afaceri de succes cu cele mai tari oferte promoționale Materom.
read more
ce spun alții despre noi

TESTIMONIALE

Iată câteva opinii legate de participarea la Zilele Clientului Materom, unele luate direct din email-urile venite de la clienții noștri, altele cerute special pentru a ne mândri cu ele :).

O echipă serioasă, cu oameni bine pregătiți profesional, pentru care clientul este prioritatea nr.1. Bravo pentru toată pregătirea... ați fost minunați. Felicitări și succes pe mai departe!
SC BIANCA BUSINESS SRL
Medgidia
Am fost la Zilele Clientului MATEROM. Am găsit o aura nobilă multă stimă și respect deosebit. Nu știu dacă prevăd corect, dar cred că, cu perseverența pașilor mărunți, o să avem un contact mult mai apropiat și real.
SC CALYPSO SRL
Pitești
Dacă atunci când am început relația noastră comercială, am fost convins de puterea acestei companii, astăzi, după primul eveniment Materom, sunt 101% convins de decizia pe care am luat-o. Am avut parte de unul din cele mai bune târguri.
NICOLAE BOROGHINA
Director Reginal Vânzări FEBI
Book a table
Contact Details