ce trebuie să știi despre noi

Despre noi

Expoziția de piese și accesorii auto, Zilele Clientului Materom, este evenimentul anual când aducem împreună cei mai importanți producători din industria automotive, alături de clienții și partenerii noștri.

 

Aniversăm cea de-a șasea ediție a evenimentului Zilele Clientului Materom. O ediție aniversară care merită să fie sărbătorită împreună cu voi.

 

SCOPUL NOSTRU
Ne dorim să oferim clienților și partenerilor Materom 2 zile de experiențe unice, în care să viziteze și să interacționeze online cu toți jucătorii importanți ai pieței auto. Zilele Clientului Materom 2021 e un eveniment online special conceput pentru tine, clientul nostru.
read more
MOTIVE SĂ PARTICIPI
Evenimentul Zilele Clientului Materom este mai mult decât o expoziție auto. Iată câteva motive pentru care trebuie să participi. Ne face plăcere să ne cunoaștem și să ne onorăm clienții. Vom celebra împreună buna colaborare din cei 21 de ani de activitate.
read more
EDIȚIE ANIVERSARĂ
Cu ocazia aniversării a 21 de ani de MATEROM, vom sărbători realizările noastre, dar și Evoluția Tehnologică și Economică a industriei automotive. Împreună cu producătorii vom pune în evidență schimbările ce au avut loc în ultimii ani.
read more
ce spun alții despre noi

TESTIMONIALE

Evenimentele Zilele Clientului Materom au fost foarte apreciate de către clienții noștri, dar și de parteneri. Iată câteva feedback-uri primite chiar după ultimul nostru eveniment.

O echipă serioasă, cu oameni bine pregătiți profesional, pentru care clientul este prioritatea nr.1. Bravo pentru toată pregătirea... ați fost minunați. Felicitări și succes pe mai departe!
Iulian Tudorică
BIANCA BUSINESS SRL
Am fost la Zilele Clientului MATEROM. Am găsit o aura nobilă, multă stimă și respect deosebit. Nu știu dacă prevăd corect, dar cred că, cu perseverența pașilor mărunți, o să avem un contact mult mai apropiat și real.
OVIDIU NANU
CALYPSO SRL
Dacă atunci când am început relația noastră comercială, am fost convins de puterea acestei companii, astăzi, după primul eveniment Materom, sunt 101% convins de decizia pe care am luat-o. Am avut parte de unul din cele mai bune târguri.
NICOLAE BOROGHINA
Director Regional Vânzări FEBI